Monday, February 6, 2012

Guess who came to visit me today :)

...Soooo, today mom open the window wiiide and some one came and surprised me with a visit:
Yes!  it was the Snow Man itself coming inside to warm a little because outside it too cold even for a snow man


Alesia, Mom and the Snow Man

4 comments:

ViVa el Penguin! said...

Aveți o fetița minunata si care are norocul unor părinți foarte dedicati.

Exista un sistem de comunicare asistata produs de Tobii care folosește miscarile ochilor pentru a controla un computer la un nivel uimitor. E o camera specializată cu softul de rigoare si care este compatibila cu orice pc obișnuit. Momentan costa in jur de 7000$, variantele ulterioare vor fi probabil mult mai ieftine.

Am găsit blogul vostru pentru ca baietelul unor prieteni a fost diagnosticat la 3 luni cu sma type 1; nu vor sa își vadă fiul conectat la aparate si mi-as dori sa găsească blogul vostru - e delicat sa dai sfaturi uneori cand oamenii sunt încă in faza de negatie KRoss.

Ar fi o idee buna sa faceți un cont paypal, mult mai simplu de trimis bani ptr cei din afara.

Va admir pe toți!

Ana Alesia said...

@ViVa el Penguin

Multumim din suflet pentru cuvintele incurajatoare si pentru sfaturi. Suntem in lucru cu realizarea unui sistem de eyetracking in paralel cu strangerea de bani pentru a cumpara unul performat. Speram sa iasa macar una din variante si speram ca Alesia sa poata folosi asa ceva.

Suntem alaturi de parintii baietelului si le uram putere si ajutor de la Dumnezeu sa gaseasca cea mai buna cale pentru baietelul lor. Sunt de parere ca ORICE decizie iau pentru copilul lor este DECIZIA CORECTA! pentru ca nimeni nu il iubeste mai mult decat ei.

mihmac said...

Draga Alesia,

Sunt foarte bucuroasa ca Omul de zapada ti-a facut o vizita! Dar oare unde si-a pierdut nasucul? Oare un iepuras i-a mancat nasucul?

Te pup dulce

simone duarte dias Simone said...

ana youit is warrior am prayng by you princess1! JESUSCRIST LOVES YOU HIS FMILY KISSIS GOD BLESS YOU!